Credit la domiciliu cu aprobare rapida. Vrei un imprumut de acasa?

Unde

Written by:

Pana la urma vrei sa nu mai pierzi timp? Ai hotarat ca ai nevoie de un credit la domiciliu cu aprobare rapida? Vine agentul la tine si ai rezolvat. Totul atat de simplu si realizabil in 24 ore.

Ce varsta aveti? Pentru ca un imprumut la domiciliu se acorda si pensionarilor. De fapt, acesta e cel mai bun exemplu pentru care inca functioneaza acest tip de credit rapid.

Persoanele care nu se pot deplasa, persoanele care nu au timp sau nu inteleg toate demersurile pe care le implica un imprumut – toti acesti oameni au nevoie poate in unele probleme de bani.

Dar cum poti sa iei bani imprumut la domiciliu in 2019? Pentru ca banca nu o sa vina de obicei la tine acasa. Si nici alta institutie care isi desfasoara in mare parte activitatea in sedii fizice.

In acest moment in Romania functioneaza pe acest principiu doar ifn-urile. Adica de la acestea se poate obtine un credit la domiciliu rapid.

Nu sunt foarte multi oameni care sa ia in calcul si varianta de a se imprumuta de acasa. Este de inteles, in drum spre serviciu poti merge si la banca sa te informezi de conditiile unui credit, daca asta te intereseaza.

Dar ce faci cand ai alte treburi mai importante sau din motive independente de tine nu te poti deplasa?

De fapt, odata cu aparitia creditului la domiciliu 2019 putem spune ca niciodata nu a fost mai usor sa iei un imprumut.

Chiar daca ai avut datorii sau daca ai fost inscris in baza de date, se acorda dupa mai multe analize. Adica e valabil si pentru rau platnici un astfel de credit in 2019.

Pana acum cativa ani, totul se intampla dupa un format clasic. Voiai un credit de nevoi personale sau unul ipotecar?

Mai intai de toate trebuia sa te deplasezi la sediul unei banci. Acolo asteptai de la cateva minute pana la poate chiar peste o ora, in cazul in care se forma coada.

Dupa ce asteptai si iti venea randul, incercai sa vorbesti cu un consilier bancar, iar acesta iti prezenta oferta de credite pe care o avea banca respectiva in portofoliu.

Erai multumit? Incepeai sa strangi toate actele de care iti spunea consilierul. De la adeverinte de unde lucrezi si pana la facturi la utilitati. Toate trebuiau sa se regaseasca la dosar.

Se mai intampla sa nu retii chiar totul din ce iti ceruse la momentul initial consilierul. Moment in care ajungeai la banca, dar nu cu toate actele. Mai trebuia sa faci un drum pana acasa sau pana la vreo institutie ori pana la locul de munca si uite asa trecea timpul.

In sfarsit intra cererea in analiza si asteptai raspunsul cu pumnii stransi.

Acum este insa cu totul altfel. De la credite online care se acorda in aceeasi zi (chiar si bancile au inceput sa le ofere in 2019), pana la credite la domiciliu, unde ai parte de consiliere la semnarea actelor si poti discuta toate conditiile in cadrul unei singure intalniri la tine acasa.

Cel mai mare numar de solicitari vine din partea pensionarilor cand vorbim de imprumuturi acasa, deoarece persoanele in varsta se deplaseaza mai greu si au nevoie de asistenta in realizarea formalitatilor pe care le implica un credit.

Te inrebi daca poti lua un imprumut de acest fel de la un ifn? Deci daca ai venit deja ai indeplinit 90% dintre conditii.

Conteaza bineinteles si varsta, dar odata ce esti angajat se presupune ca esti major, deci nici la acest capitol nu ar fi nicio problema.

Fiind in principal pensionari cei care solicita credite la domiciliu, este de la sine inteles ca ifn-urile aproba de multe ori si cererile persoanelor in varsta, trecute poate de 70 ani.

Este adevarat insa ca nu poti obtine o suma de bani egala cu una oferita de banca. Dar si conditiile iti permit sa primesti aprobare mult mai usor.

Timp de mai multe luni sau doar pentru o luna, ifn-urile iti ofera pana la 10000 lei in medie. Vei returna inapoi banii in functie de contractul pe care l-ai convenit cu consilierul care te-a vizitat.

Acesta trebuie sa iti explice conditiile unui credit la domiciliu si ar fi bine sa il intrebi daca exista costuri extra, si mai ales, cat este valoarea ratelor. De asemenea, acestea sunt fixe?

Conditiile mai depind si de ifn-ul la care te hotarasti sa aplici. Dar in cazul in care nu vrei sa alegi un ifn, in ultimele luni s-au aventurat si cateva banci sa ofere credite la domiciliu 2019 persoanelor care se simt mereu ocupate.

Astfel bancile trimit pe teren consilieri de credite care te pot ajuta cu informatii. La putin timp dupa o discutie, poti fi invitat la banca pentru a incheia un contract de credit. Nu este o solutie completa ce se desfasoara la domiciliu, insa poate fi considerata o solutie cu mai putin timp pierdut pe drumuri.

Creditul la domiciliu luat prin intermediul unui ifn creeaza aceleasi obligatii de plata ca orice alt imprumut de la banca. Plata lui la timp este necesara pentru buna functionare a colaborarii dintre tine si ifn.

De-a lungul timpului am analizat si creditele online, iar acestea par cel putin la fel de practice ca si cele obtinute la domiciliu.

Presupunand ca ai in posesie un telefon, este bine de retinut ca poti aplica de acasa la un imprumut rapid online si scapi de comisionul de gestiune pe care il contine aproape orice oferta care se acorda exclusiv la domiciliu.

Deci putem spune ca un credit online poate fi de multe ori mai econom decat unul obtinut la domiciliu, si poate chiar si mai rapid.

Suni la institutia care te intereseaza si astepti sa te sune la randul sau agentul arondat in zona ta. Doar ca acest lucru poate depasi uneori 24 ore.

Pe cand la un credit online aplici cand vrei de pe telefon, deoarece acest lucru presupune completarea, ca si la banca, a unei cereri. Dupa analiza e gata si raspunsul personalizat pentru tine, care soseste de la ifn in circa 6-7 ore.

Am enumerat care sunt cele 2-3 conditii pe care trebuie sa le indeplineasca o persoana atunci cand vrea credit la domiciliu, dar totodata am adus si un aport de alternative care speram sa te ajute atunci cand ai nevoie de bani si te intrebi care e solutia potrivita pentru tine.

Un comentariu la “Credit la domiciliu cu aprobare rapida. Vrei un imprumut de acasa?”

  1. Simona says:

    Deci cum pot lua un credit atunci cand sunt inscrisa in Biroul de Credit?

Ai intrebari? Trimite mesajul sau comentariul tau

Your email address will not be published. Required fields are marked *