Credit cu salariu minim pe economie. Ai un venit mai mic?

Unde

Written by:

Ai nevoie de un credit cu salariu minim pe economie, dar nu ai gasit unul potrivit pana acum?

Majoritatea romanilor se plang ca nu castiga foarte mult si atunci nici imprumuturi foarte mari nu pot lua.

Totusi, daca am minim pe economie in 2019, aproximativ ce suma pot primi?

Cu siguranta primesti un credit cu care sa iti rezolvi problemele de zi cu zi, unul de investitii, de ce nu, si poate chiar si o refinantare, daca ai nevoie.

Dar daca mai am persoane in intretinere, copii si persoane fara venit? Ce sa fac sa rezolv?

Fiind un salariat cu venituri modeste si poate si inscris in Biroul de Credit cu vreo restanta mai veche, trebuie sa gasesti o optiune care sa nu iti creeze alte probleme.

Multi aleg sa ia un imprumut de la ifn, considerand aceasta singura optiune cand ai un venit mai mic.

Vrem sa stiti ca nu doar ifn-urile ofera credite cu salariu minim pe economie in 2019. Puteti lua foarte bine bani si de la banci pentru nevoie personale.

Oricine se poate califica, inclusiv persoanele cu venituri reduse. In 2019 este mai usor si timpul de aprobare este mult mai redus.

Adica se poate acorda un imprumut la orice banca daca ai salariu minim pe economie.

Iti poti achizitiona o masina cu care sa faci naveta la serviciu, iti poti achita chiria impreuna cu garantia aferenta, sau poti face rost de niste bani in plus pana gasesti un loc de munca mai bine remunerat.

Aceste lucruri le poti face cu un credit ifn. Dar daca o sa coboram cu picioarele pe pamant, o sa vedem ca de obicei nevoile oamenilor sunt mai mari in 2019.

Cand cauti un credit cu salariu minim pe economie probabil vrei minim 10000 lei. Nu 500 lei, nu 6000 lei.

Este in regula daca vrei sa iti platesti cheltuielile lunare cu familia, dar cand incepi sa ai nevoie de mai multi bani atunci ifn-ul poate nu e cea mai comuna solutie.

Investind in viitorul tau poti obtine un loc de munca mai relaxant si mai bine platit

Asadar, avand in vedere gradul maxim de indatoare mai scazut din 2019, nu putem decat sa aducem niste exemple pentru a vedea mai clar cati bani putem lua de la banca in acest an.

Calculele sunt valabile insa daca ai si o vechime de minim 3 luni.

Luand in calcul ca venitul minim pe economie in 2019 este 1263 lei in acest moment, poti obtine peste 25000 lei la aproape orice banca din Romania.

Am obtinut aceasta suma fara sa luam in calcul persoanele pe care le-ai putea avea in intretinere si alte cheltuieli care scad gradul de indatorare.

De asemenea, daca ai intarzieri inregistrate de-a lungul timpului in Biroul de Credit suma ar putea scadea.

Ca sa cresti suma pe care o poti lua cu salariu minim pe economie, ai sansa la orice banca sa aduci un coplatitor.

Multi specialisti considera ca in 2019 datorita gradului de indatorare mai scazut, persoanele interesate de un credit ar putea fi afectate daca nu au venit bun.

Cu toate ca in 2019 sunt o multime de oferte disponibile in piata, adesea acestea vin si cu multe conditii prestabilite care cu greu pot fi respectate in totalitate.

De aceea, puteti intreba banca la care mergeti in ce situatie aceasta e dispusa sa faca derogari.

Singurul avantaj prezent la ifn-uri este faptul ca venitul nu reprezinta un criteriu decisiv pentru a primi aprobare. Mai important decat valoarea salariului este daca acesta este recurent (deci sa ai cel putin cateva luni vechime).

Totusi daca reusesc sa iau de la banca 25000 lei cu salariu minim pe economie, cat voi plati lunar?

In acest caz rata lunara pe o perioada de 5 ani va fi undeva la 530 lei, daca luam in calcul un DAE de aproximativ 11%.

Daca nu lucrezi de mult timp e normal sa nu ai un salariu mare. Astfel se intampla in cele mai multe cazuri. Odata ce avansezi primesti si o remuneratie mai mare.

Dar daca ai nevoie de un credit rapid pentru un obiectiv anume, atunci trebuie sa te gandesti cum ajungi sa il realizezi si sa il pui in practica.

Sunt multe piedici, dar fara indoiala, putem spune ca obstacolul major nu il mai reprezinta faptul ca ai salariu minim pe economie in 2019.

Am demonstrat ce era cel mai important: faptul ca primesti si in acest caz bani de la aproape orice banca.

Evident, dupa ce primeste aprobare trebuie sa vezi cat de mult te intinzi sa imprumuti. Daca iei o suma mult prea mare pentru venitul tau actual, atunci apar probleme cand va trebui sa o returnezi.

Oricum banca la care mergi iti va stabili dupa anumite reguli un scor de credit si in baza acestuia iti va oferi si o suma pe care o poti rambursa fara sa intampini neaparat probleme pe parcurs.

Un comentariu la “Credit cu salariu minim pe economie. Ai un venit mai mic?”

  1. Viorel says:

    Doresc să obțin un credit de 25000 lei pe o perioadă de 5 ani. Vreau să îmi iau o mașină. Mai am și alte credite, dar sunt la zi cu ele, nu am avut întârzieri, nu sunt în Biroul de Credit.

    Dar fiind gradul de indatorare foarte mare nu mai pot obține un alt credit de la vreo bancă. Eu mai am și alte venituri.

Ai intrebari? Trimite mesajul sau comentariul tau

Your email address will not be published. Required fields are marked *