Credit doar cu buletinul 2019 – oferte banci si IFN-uri

Unde

Written by:

Vreau un credit doar cu buletinul, ce solutie imi recomandati?

Iata ca in 2019 sunt foarte multe banci care ofera un credit fara sa mai fie nevoie de numeroase acte. Procedura s-a simplificat extrem de mult iar daca sunteti salariat aveti nevoie intr-adevar numai de buletin la un credit fara garantii.

Orice banca din Romania poate verifica venitul dumneavoastra in urma unui acord cu ANAF astfel incat nu se mai cere adeverinta de salariu.

Vorbim evident numai de creditele de nevoi personale care se invart in jurul sumei maxime de 100.000 RON.

Clientii existenti ai bancilor pot beneficia de conditii favorabile la contractarea unui credit doar cu buletinul 2019, astfel incat este recomandat sa va indreptati la banca pe care o folositi de obicei.

Conditiile preferentiale se refera la o dobanda mai buna daca incasati salariul intr-un cont deschis la acea banca.

Daca analiza s-a simplificat mult fata de anii anteriori, perioada maxima de finantare a ramas aceiasi: 5 ani.

Exista si un credit rapid doar cu buletinul 2019 oferit de institutiile financiare nebancare. La acesta singurul avantaj este ca sunt acceptati in mare parte fostii restantieri ai bancilor comerciale.

Vom trece in revista majoritatea ofertelor de credit doar cu buletinul la care nu mai e necesara adeverinta de venit astfel incat sa va faceti o idee mai ampla ca sa puteti lua o decizie in cunostinta de cauza.

Oferte banci

 • BRD

Pentru persoanele fizice, BRD a pregatit creditul Expresso acordat in conditii mai relaxate, evident fara multe acte. Banca se angajeaza sa finanteze pana la 130000 lei pentru nevoi personale.

Dobanda este de 8,45% daca sunteti deja client BRD.

Cererea se poate transmite consultantilor si online.

 • Banca Transilvania

In oferta acestei banci intra un credit doar cu buletinul de pana la 20000 euro.

In afara de act de identitate nu se mai cere nici un alt document. Va trebui sa semnati o singura data un acord de verificare in baza de date ANAF.

Legat de verificari trebuie sa mentionam ca banca Transilvania nu exclude clientii inregistrati in Biroul de Credit. In functie de situatie, probabil se poate trece peste acest aspect cand datoriile nu sunt mari, iar dumneavoastra puteti dovedi ca sunteti pregatit in prezent sa va achitati creditul.

Dobanda incepe de la 8,90%, iar aceasta oferta se adreseaza si celor care vor sa refinanteze un alt imprumut de nevoi personale.

 • ING

“Pe repede inainte” ING ofera 90000 lei pe 5 ani, cu o dobanda fixa de la 8,25%. Clientii care au internet banking pot accesa acest credit doar cu buletinul online, direct din aplicatie.

Orice solicitant poate primi finantarea pe loc in 2019, atunci cand ajunge intr-o sucursala a bancii mentionate.

 • BCR

Daca va ganditi sa refinantati un imprumut obtinut la alta banca sau doriti sa incheiati un contract de credit doar cu buletinul, in 2019 BCR vine sa completeze oferta de pe piata bancara.

In momentul de fata, datorita unei promotii, dobanda fixa incepe de la 7,99% (la contractele de refinantare incheiate in perioada agreata).

Majoritatea bancilor au redus sau chiar au eliminat complet comisioanele de administrare. In oferta acestora se regaseste si posibilitatea de a incheia o polita de asigurare pe parcursul contractului de creditare.

Credite doar cu buletinul la institutiile nebancare

IFN-urile motiveaza alegerea unui imprumut nebancar fara adeverinta de venit din doua considerente: rapiditate si neprezentare la un sediu pentru intocmirea contractului.

Trebuie sa stiti ca institutiile nebancare functioneaza dupa o baza legala in Romania, asa ca un credit doar cu buletinul incheiat la distanta si transmis prin e-mail, cu semnatura digitala e perfect legal.

In linii mari, totul se desfasoara foarte simplu, iar conform ofertelor institutiilor nebancare, la finalul zilei sau in cel mult 24 de ore solicitantul se poate folosi deja de bani.

Ca si in cazul bancilor, adeverinta de venit nu se mai cere in 2019. Daca pana acum creditele nebancare erau date spre folosinta doar pentru o perioada foarte scurta, iata ca IFN-urile s-au aliniat la dorintele clientilor care isi doresc un credit cu buletinul pe termen lung.

In continuare, cateva oferte:

Viva Personal

Aceasta institutie nebancara stabileste de la inceput reguli destul de usoare de acordare si in acest sens precizeaza ca accepta persoane cu restante in Biroul de Credit.

Perioada de acordare este fixa, astfel incat creditul doar cu buletinul trebuie returnat dupa un an de la semnarea contractului.

Chiar daca conditiile par simple, DAE variaza si poate depasi chiar pragul de 150%. Nu este insa clar cum se stabileste valoarea DAE pentru fiecare client dar probabil ca totul depinde de gradul de risc pe care il ia in calcul compania.

Ca si la celelalte IFN-uri obtinerea unui imprumut se realizeaza fara acte transmise in format fizic. Se aplica online si contractul are loc la distanta.

Suma maxima : 10000 lei.

Credius

Cu aceiasi politica flexibila la acordarea de credite online doar cu buletinul, compania nebancara Credius precizeaza o valoare DAE de pana la 5000%.

Finanteaza persoanele fizice cu pana la 30000 lei cu returnare in 5 ani. Se mentioneaza ca aceasta perioada poate fi aleasa de catre solicitant si in exemplul reprezentativ, Credius precizeaza un comision de analiza unic si un comision de administrare de 1% pe luna.

Compania nebancara nu exclude acordarea unui credit doar cu buletinul fostilor rau platnici.

Mozipo

Avand aparent una dintre cele mai mici valori DAE de pe piata nebancara datorita unor reduceri si beneficii speciale acordate clientilor noi, Mozipo acorda bani in doua moduri: la sediul din Bucuresti sau online.

In functie de venit, se poate opta pentru un credit doar cu buletinul de 15000 lei, de la 2 luni pana la 60 luni – termen maxim de rambursare.

La Mozipo sunt eligibile persoanele fara datorii care au maxim 70 de ani si un venit constant.

Analizand si facand o retrospectiva a ofertelor de credit doar cu buletinul ne putem da seama cu usurinta care este varianta optima pentru fiecare dintre noi.

Bancile percep o dobanda net favorabila si reprezinta recomandarea noastra daca nu aveti istoric negativ in Biroul de Credit.

De cealalta parte, institutiile nebancare au marit in 2019 plafonul sumelor acordate, insa dobanzile au ramas foarte ridicate. Din acest motiv va recomandam sa cantariti foarte bine situatia astfel incat sa nu va supraindatorati.

De asemenea, in oricare dintre cazuri este bine sa discutati cu un consultant financiar inainte de a incheia un contract de credit doar cu buletinul in 2019.

16 comentarii la “Credit doar cu buletinul 2019 – oferte banci si IFN-uri”

 1. Tatiana Cernea says:

  Foarte bine ca s-au simplificat procedurile de acordare. In 2014 am luat un credit pentru care banca mi-a cerut pe langa adeverinta de venit si chitantele platilor la utilitati.

 2. Tudor Bujor says:

  Daca lucrezi in strainatate pot primi un astfel de imprumut de la o banca din Romania?

  • Daniel says:

   Sunt mai multe banci care iau intr-adevar in considerare veniturile persoanelor care lucreaza in strainatate. Printre aceste banci se numara BRD sau Unicredit. Este insa un proces usor mai anevoios deoarece unele banci solicita codebitor sau alteori garantii.

 3. Boteanu Gabriela says:

  Doresc sa stiu daca aceste credite se acorda si pensionarilor. Mentionez ca am 68 de ani si pot face dovada venitului doar cu cuponul de pensie.

 4. Daniel says:

  Asa este, bancile si alte institutii financiare au nevoie de cuponul de pensie si de decizia de pensionare intr-un astfel de caz. In functie de venit se stabileste suma maxima care se poate acorda de catre banca.

 5. Dragoi Paul says:

  Daca am doar 2 luni vechime la ultimul loc de munca este posibil sa primesc o suma de circa 5000 lei?

 6. Daniel says:

  In 2018 se mentine cerinta de a avea minim 6 luni, si uneori 3 luni vechime la ultimul angajator. De aceea este bine sa mai aveti rabdare pentru a acumula cel putin cateva luni vechime in campul muncii.

 7. Baciu Marian says:

  Cu dobanzile actuale e destul de bine daca reusesti sa primesti aprobare la un imprumut de nevoi personale. Voiam sa-mi deschid o afacere in orasuul natal dar solicitarea a primit raspuns negativ deoarece de abia acum am aflat ca am o mica datorie in baza de date si sunt considerat restantier.

 8. Mioara says:

  Daca mama are 77 ani m-ai poate face inprumut?

  • Nicole says:

   Bancile categoric nu dau imprumut decat pana la varsta de 70 de ani la terminarea creditului. Discriminare de varsta. Asta e.

 9. Loredana says:

  Bună ziua as dori si eu un credit in Romania, eu lucrez in Anglia de aproape 2 ani cu contract de munca pe termen nelimitat imi puteti va rog frumos sa imi spuneti daca am vreo sansa? zi frumoasa

 10. Rodica says:

  Ce acte trebuie pentru a face un credit in Romania daca eu lucrez in alta țară?

 11. Gabriel says:

  Cum as putea sa fac un credit de 2500 lei pe 6 luni?

 12. Velniciuc says:

  Bună ziua. Aș dori și eu credit de 2000 de lei pentru 6 luni.

 13. curte says:

  pot lua un credit suma de 2000 ron? am fost bagat in BC dar creditul l-am achitat deja la banca ing.

 14. Ionela says:

  Sunt interesată de un împrumut

Ai intrebari? Trimite mesajul sau comentariul tau

Your email address will not be published. Required fields are marked *