Credit fara vechime lunga in munca. Angajat de o luna

Mare

Written by:

Se incearca o imbunatatire constanta a creditelor de nevoi personale in 2019. In aceasta directie au aparut credite cu vechime mai mica de 1 an.

Persoanele fizice care lucreaza de mai mult de o luna sau care au fost angajate in mai multe locuri (si-au schimbat recent serviciul) au permisiunea de a lua un imprumut usor.

Este esential insa sa ai un loc de munca. Lucrezi la o firma cunoscuta sau la una de cartier?

Ai sanse mai multe sa iei credite fara vechime mare atunci cand firma la care muncesti e o corporatie. Dar nu numai.

Marian Chiritescu a pus urmatoarea intrebare:

Am terminat liceul, am dat examenul de bacalaureat, dar m-am angajat imediat. Nu am avut bani sa continui o facultate din cauza crizei financiare.

Am luat dupa ce m-am angajat niste credite pana la salariu ca sa imi pot plati chiria. Lucrez la supermarket si salariul e foarte mic.

Am rambursat totul la ifn-uri cu scopul de a lua un imprumut de la banca in 2019.

Am fost la cateva sucursale, insa nu mi-a acordat niciuna credit deoarece nu am suficienta vreme de cand lucrez. Au zis ca nu acorda celor care au mai putin de un an vechime totala.

Eu lucrez de 6 luni si nu am avut niciodata intarzieri la ce am mai luat.

Acum s-au adunat mai multe datorii si am inteles ca se poate lua un credit fara vechime foarte mare, dar de unde?

Cine s-a angajat in ultimele 3 luni poate lua fara giranti bani imprumut. Banca porneste de la o premisa simpla: cine si-a luat un serviciu nou are inevitabil nevoie la inceput de mai multi bani.

In timp, o persoana cu loc de munca stabil isi va putea realiza un buget mai consistent si atunci va returna banii.

Pentru cei care au nevoie de un credit cu vechime de o luna, aici treburile se mai complica. Din ce motiv?

Nu exista o siguranta suficienta pentru banci ca vei ramane pe o perioada lunga la acelasi loc de munca. Si atunci ele pun acest prag de trei luni pentru a vedea o stabilitate si o continuitate.

Dar cine are probleme si vrea neaparat un credit cu o luna de vechime va putea sa ia banii numai cu garantii sau cu un coplatitor.

In situatia aceasta se afla multi tineri. Vor un imprumut dar abia s-au angajat sau au schimbat multe locuri de munca din diverse pricini.

Nu reusesc sa se imprumute decat cu o garantie care sa acopere o parte suficient de mare din suma imprumutata.

Au fie solutia unui credit cu garantie auto, fie pot alege sa mearga la un ifn care sa le acorde un credit fara acte.

In primul caz vor ipoteca un bun, respectiv o masina, iar in al doilea caz vor putea lua bani doar cu o dobanda mai mare decat la o banca obisnuita.

In functia de categoria de angajat din care faci parte (cu o luna vechime, respectiv cu vechime mai mare) se pot negocia si conditiile in care se acorda un imprumut la un ifn.

Ce mai conteaza? Pe langa vechime are un aport mare si venitul pe care il obtii, dar si istoricul pe care l-ai inregistrat in cazul in care ai mai luat credite de la banca.

Cand o persoana isi doreste un sprijin financiar de moment atunci sunt specialisti care ii indruma spre un ifn.

Dar fiecare solutie trebuie prezentata in mod complet, obiectiv. Da, e posibil sa iei credit cu o luna vechime sau fara sa fii angajat de mult timp.

Un astfel de beneficiu, daca il putem numi asa, vine si cu un cost mai mare. Cat voi plati? Asa se intreaba o persoana care ar vrea sa se imprumute in 2019.

Daca iei, sa spunem, 2600 lei vei returna in 2 ani aproape 5000 lei, cu un DAE de aproape 100%. Cu sau fara carte de munca, dobanda este aceeasi.

Multe dintre ifn-uri insa nu vor fi de acord sa aprobe unui client nou un imprumut de lunga durata.

Daca iei astfel 3000 lei pe 30 zile, vei da inapoi undeva peste 3600 lei la majoritatea dintre ifn-uri. E un calcul general la un credit fara vechime acordat pe termen scurt.

In mod automat, fiecare se hotaraste asupra unei sume pe care o poate returna. Acest lucru se calculeaza simplu, in functie de salariul pe care il ai.

Daca nu vrei un credit rapid online atunci poti astepta sa treaca 3-4 luni de cand te-ai angajat ca sa aplici la banca, unde vei obtine o dobanda mai buna.

Decizia de a te imprumuta trebuie sa o iei in timp. Daca te-ai angajat de putin timp, deci nu ai acumulat vechime decat foarte putin, atunci poate ar fi bine sa iei de la prieteni suma care iti trebuie.

Vrei sa iei creditul de nevoi personale pentru a investi? Poate la munca iei un salariu mai bun daca ai studii superioare, iar tu vrei banii pentru a merge la facultate. E o idee buna cand ai planificat totul si poti sa ii returnezi.

Esti interesat de un imprumut rapid dar ai vechime o luna si abia ai inceput serviciul? Daca ai mai avut experienta asta si ai trecut cu bine peste ea, atunci probabil vei face fata si de data aceasta.

In 2 minute, chiar si fara sa fii angajat, te poti imprumuta. Poate nu exista niciun motiv pentru merita sa o faci, insa e o realitate.

Daca nu ai garantii atunci si termenii contractului sunt altii. La banca trebuie o garantie, iar la ifn ai parte de dobanzi mai mari.

Am demonstrat ca oriunde ai locui in Romania sau oriunde ai lucra, poti lua un credit de nevoi personale fara vechime lunga.

Conform statisticilor noastre, exista si ifn-uri care acorda credite mai ieftine. De exemplu, la 2100 lei imprumutati, solicitantul da inapoi 2350 lei peste 3 luni.

Cel mai usor de obtinut sunt insa sumele pe 30 de zile. Daca vrei sa iti iei un frigider, atunci acesta reprezinta un ajutor pe care il inapoiezi integral, fara dobanda, dupa ce primesti salariul.

In situatia in care nu muncesti deoarece te afli in concediu si totusi nu reusesti deloc sa obtii un credit, atunci ca sa iti platesti cheltuielile lunare poti recurge si la un imprumut pana la salariu.

Daca nu reusesti nici asa, atunci te poti gandi si la un loc de munca suplimentar pana ajungi sa obtii un job pe perioada nedeterminata. In acest fel nu mai faci datorii, ci chiar obtii mai multi bani la final de luna.

In cazul in care o banca se ofera sa iti acorde un credit cu vechime de o luna atunci in mod cert ti se impune o garantie sau iti trebuie cel putin un coplatitor.

Sa presupunem ca vrei un imprumut si il obtii, dar locul de munca este obtinut de curand, adica ai mai putin de cele minim trei luni de cand muncesti. Se recomanda sa te folosesti de bani cu prudenta si sa faci economii ca sa nu intarzii.

Plateste totul la timp si vei avea si un scor de credit pozitiv in baza centralizata cu clientii tuturor bancilor din Romania.

In situatia in care venitul de la actualul loc de munca scade in ultimele luni, poti apela la o refinantare. Aceasta reprezinta practic o restructurare a ratelor; de obicei ele devin mai mici si ti se ofera posibilitatea sa returnezi in continuare banii fara intarzieri.

Retinem asadar ca prin prisma ifn-urilor care au tot aparut in Romania ultimelor ani, cine are o luna vechime dar vrea credit, il si poate lua. Nu e nevoie de un salariu maxim si nici de alte conditii care ar putea impiedica pe cineva sa obtina o suma de 2000 sau 4000 lei pana la salariu.

Ce se poate face insa pentru o dobanda mai buna si o perioada mai lunga de creditare? Nu iti ramane decat sa ocolesti problemele care iti solicita bani momentan si sa lasi timpul sa treaca pentru a avea macar trei sau patru luni de vechime.

Statisticile noastre confirma faptul ca trebuie sa lucrezi de cel putin 6 luni ca sa ai sanse mari sa iei un credit de nevoi personale.

De fapt, clientii care au vechime mai lunga au si cele mai scazute riscuri sa intarzie. Acestia au deja un serviciu de mult timp si bugetul lor e constant.

Fara sa fii angajat sunt aproape zero sansele ca sa iei imprumut de la banca. Doar sa ai alte tipuri de venituri, nu neaparat salariale, si atunci intr-adevar se acorda bani si fara sa ai un serviciu luna de luna.

Dupa o perioada de o luna poti lua de la ifn-uri, iar dupa 3 luni te poti gandi deja sa aplici la banca deoarece ai practic sanse destul de bune sa fii considerat un client care intruneste toate conditiile interne ale multor banci.

Ai intrebari? Trimite mesajul sau comentariul tau

Your email address will not be published. Required fields are marked *