Credit rapid fara carte de munca. De ce acte ai nevoie la banca?

Mare

Written by:

Practic, odata cu desfiintarea cartilor de munca in format fizic, nu mai este nevoie de acest document la acordarea unui credit de nevoi personale.

Atat bancile cat si alte institutii financiare solicita doar buletinul, deci in 2019 este perfect posibil un credit rapid fara carte de munca.

Pentru a veni in intampinarea cat mai multor clienti, institutiile financiare au inceput sa simplifice procedurile de obtinere ale unui imprumut.

Atat Banca Transilvania, cat si ING, Raiffeisen sau BRD au conditii in care se precizeaza ca e nevoie de minim 3 luni la prezentul loc de munca. Deci aceasta este vechimea minima pentru a putea obtine un credit rapid.

Documentele impuse fiind din ce in ce mai putine, se faciliteaza intrarea in posesia sumei de bani de care are nevoie solicitantul.

In cuvinte simple putem concluziona ca exista posibilitatea acordarii unui credit rapid fara carte de munca daca persoana care inanteaza cererea dovedeste ca are cel putin 3 luni lucrate la ultimul angajator.

Astfel, in categoria bancilor care solicita numai buletin intra BCR care acorda atat refinantari cat si credite de consum pe perioada clasica de 5 ani. Comisioanele au fost mult reduse fata de anii anteriori asa ca banca ofera pana la 110.000 lei fara taxe de administrare sau de analiza.

Prin intermediul internetului functioneaza si o serie de institutii nebancare care propun mai multe forme de credit rapid fara carte de munca in 2019.

Totusi, acestea practica in continuare dobanzi mari, astfel ca tot creditul bancar clasic ramane cel mai avantajos din acest punct de vedere.

Pentru persoanele care isi doresc un imprumut cat mai simplu, BRD Finance IFN, parte a Groupe Societe Generale, are si ea o oferta in acest sens.

Finantarea se acorda direct la domiciliu in conditii minime. Trebuie sa ai cel putin 3 luni de cand lucrezi la ultimul serviciu si 500 lei ca limita de venit lunara.

Dobanda anuala este de 7,9% iar BRD Finance subliniaza ca nu e nevoie de garantii ipotecare.

La Banca Transilvania exista un credit de nevoi personale care se aplica online in mod facil. Trebuie precizat ca banca doreste sa acorde cei maxim 20000 de euro persoanelor care au minim 3 luni vechime la actualul loc de munca cu conditia ca acestea sa aiba un contract pe perioada nedeterminata.

Asa cum precizam intr-un articol anterior, BT se numara printre singurele banci care ia in considerare cererile celor restantieri daca acestia dovedesc ca intrarea in Biroul de Credit a fost doar o intamplare nefericita.

Mai precis totul depinde de nivelul datoriilor. Daca acestea sunt mici e posibil sa vi se aprobe cererea si la o banca chiar daca aveti un asa zis istoric negativ.

Revenind la subiectul creditelor rapide fara carte de munca se cuvine sa va informam ca la acestea exista posibilitatea de a aplica online.

Dobanzile fiind destul de mari, la IFN-uri nu mai exista destul de multe avantaje incat sa va indreptati atentia exclusiv pe un produs nebancar.

Este adevarat ca acum exista un credit nebancar fara dobanda dar el se obtine in majoritatea cazurilor pe un termen limitat de maxim 30 de zile.

Printre societatile nebancare se numara Ferratum, companie care are o oferta destinata celor cu vechime minima in munca.

Suma solicitata poate fi cuprinsa intre 200 si 1400 lei, iar durata de rambursare este evident una scurta, de 45 zile.

Ceea ce este de precizat la aceasta oferta este dobanda 0 in cazul in care va incadrati in cele 45 de zile pentru a rambursa toata suma.

In caz contrar, la un astfel de credit fara carte de munca in format fizic este primordial sa nu depasiti data scadenta. Este important acest lucru pentru ca doar asa se poate obtine creditul rapid fara costuri. Retineti ca in caz de intarziere dobanda penalizatoare este foarte mare.

In rest, procesul de acordare a unui credit rapid este in 2019 asemanator cu cel al unui credit de nevoi personale obisnuit. Se trimite o cerere la fel ca la banca, cu actul de identitate. Daca sunteti salariat, IFN-urile au obiceiul sa va ceara si o copie a unui extras de cont.

Avand in vedere ca toate companiile nebancare functioneaza online, vorbim asadar de un credit rapid fara carte de munca acordat pe internet.

Institutiile nebancare au nevoie de contul bancar al clientilor tocmai pentru a le trimite acestora banii fara sa se mai deplaseze.

Exista insa si cateva astfel de institutii care colaboreaza cu diferite banci pentru ale oferi un imprumut la ghiseu celor care nu au un cont bancar.

Daca doriti sa incheiati un contract de imprumut pe o perioada mai lunga de timp, de pana la 5 ani, cu o dobanda destul de buna, atunci exista destul de multe alternative, iar aici ne referim in mod special la acele oferte de credit bancar fara carte de munca in format fizic, pe care le-am amintit in prima parte a materialului nostru.

3 comentarii la “Credit rapid fara carte de munca. De ce acte ai nevoie la banca?”

  1. alexandru says:

    Daca am o luna vechime in munca dar vin cu un coplatitor care are un venit net de 3000 lei pot obtine un credit?

  2. Vasile Marian says:

    Buna ziua. Sunt angajat de 9 luni la locul actual de munca cu carte de munca si as dori un credit.

  3. Maria says:

    As dori un credit, sant angajat de 5 luni.

Ai intrebari? Trimite mesajul sau comentariul tau

Your email address will not be published. Required fields are marked *