Credit Nevoi Personale ING 2018

ING Personal este numele creditului de nevoi personale acordat de catre ING Bank pe loc.

Sumele de bani cuprinse in aceasta oferta incep de la 2000 lei si ajung pana la 90.000 lei.

Puteti micsora dobanda standard daca va faceti un card la banca pentru incasarea salariului sau daca incheiati un contract de asigurare. Astfel, dobanda la acest credit de nevoi personale ING poate fi de 8,25% pe an.

La prima vedere conditiile impuse de banca sunt simple, mai ales ca se precizeaza ca nu aveti nevoie decat de buletin.

Majoritatea bancilor au introdus aceasta facilitate, a creditului doar cu buletinul, in contextul in care verificarea veniturilor se face direct in baza de date ANAF.

Orice persoana cu varsta cuprinsa intre 18 ani si 63 de ani pentru femei, respectiv 65 ani pentru barbati, se poate incadra in conditiile bancii.

Cine isi doreste sa aplice trebuie sa aiba la data incheierii contractului de imprumut un an vechime si cel putin 6 luni de munca la ultimul angajator.

In privinta venitului minim, la creditul de nevoi personale ING se solicita 1000 lei daca exista un contract de munca pe un interval nedeterminat, sau minim 1250 lei net/luna in celelalte cazuri.

Dupa cum precizam anterior, a fost eliminat criteriul care impunea prezentarea unei adeverinte de venit. La sediul bancii va puteti deplasa numai cu actul de identitate.

Prin creditul de nevoi personale ING sumele de bani se finanteaza pe o perioada intre 1 si 5 ani.

Pentru calcularea dobanzii vom lua urmatorul exemplu: o suma de 31000 lei pe o perioada de 4 ani, cu card de salariu la ING si asigurare de viata incheiata la aceeasi banca.

Potrivit unui calculator ING online, rata lunara pe care va trebui sa o returnam este de aproximativ 760 lei.

Valoarea DAE este in acest caz de 8,93%. In calcul intra si comisionul de analiza de 200 lei, de altfel printre singurele comisioane percepute de ING Bank.

Stabilirea datei de rambursare se poate preciza de catre solicitant.

De asemenea, daca exista un cont bancar prin care acesta isi ridica salariul, atunci ING mentioneaza in contract ca va debita automat contravaloarea ratelor lunare.

In unele situatii, dupa ce ati luat un credit de nevoi personale ING, va puteti exercita optiunea de a-l returna anticipat. In acest caz exista intr-adevar un comision de maxim 1% perceput de banca.

Am stabilit deja ca ING Personal este un credit acordat in 2018 in conditii mult mai facile spre deosebire de anii anteriori. Nu am precizat insa ca banca ofera si posibilitatea unei refinantari in acelasi tip de credit de nevoi personale.

O astfel de optiune este utila in cazul in care descoperi ca dobanda ING este mai scazuta decat a bancii cu care colaborezi in prezent.

Se poate in acest mod ca rata actuala sa se micsoreze iar perioada de rambursare sa se prelungeasca pe o perioada de maxim 10 ani (in anumite conditii).

ING se pare ca a inteles cerintele tehnologiei astfel ca la momentul actual ofera posibilitatea de a aplica online celor interesati de un credit de nevoi personale rapid.

Banca de origine olandeza faciliteaza accesul la un imprumut fara a percepe avans sau garantii.

Odata ce bancile nu mai solicita adeverinta de salariu se creeaza un cadru propice pentru cei care au nevoie de bani pe loc. Exista multe nevoi urgente si iata ca ING este printre primele banci care a reusit sa debirocratizeze procesul de creditare.

In vederea obtinerii unui imprumut in conditii cat mai favorabile va recomandam sa cereti totusi si oferta actuala a celor mai cunoscute banci.

In acest mod puteti face o comparatie obiectiva astfel incat in final sa puteti alege cel mai avantajos credit in 2018. Puteti de asemenea sa comparati online ofertele deja descrise de noi pe site.

Related posts

One Thought to “Credit Nevoi Personale ING 2018

  1. Stancu Daria

    Pot sa confirm eu ca la ING se acorda pe loc. Am aplicat acum cateva zile la un credit rapid online si dupa aceea am fost sunata de o doamna de la agentia cea mai apropiata de mine ca sa vin cu buletinul pentru a discuta mai multe.

    Spre surprinderea mea, la coada erau mai multe persoane interesate de un imprumut de nevoi personale. Daca aveti un venit destul de ok si indepliniti si celelalte conditii totul ar trebui sa mearga destul de rapid.

Leave a Comment