Credit rapid online fara acte numeroase

Mare

Written by:

Posibilitatea de a lua un credit rapid fara acte numeroase a crescut exponential in ultimii ani.

Suntem in situatia in care acum se poate solicita un imprumut doar cu buletinul ca urmare a simplificarii procedurilor de creditare.

Criteriile de evaluare drastice au fost inlocuite cu unele mult mai simple. Stiati ca in 2019 se poate incheia un contract de finantare fara acte multe, cu numai 3 luni vechime la ultimul loc de munca?

Este asadar destul de clar ca o mare parte din populatie se incadreaza in conditiile mai flexibile, sustinute in aceiasi masura atat de banci cat si  de institutiile nebancare.

Un credit rapid online fara acte numeroase se poate gasi, spre exemplu, in portofoliul celor de la BRD Finance, unde venitul minim acceptat trebuie sa fie numai de 500 lei. Celelalte conditii sunt la fel de simple.

Astfel de finantari in conditii mai putin restrictive se realizeaza si intr-un timp mult mai scurt.

In acest context, banca de origine olandeza ING anuntase in urma cu ceva timp ca va acorda credite pe loc. Intre timp acest lucru a fost pus in practica si acum pentru o finantare e nevoie de un singur drum.

In 2019 sunt mai multe banci care aplica acelasi procedeu de finantare, mai ales daca sunteti salariat.

In mod practic exista si un credit rapid fara acte de venit, adica fara acea adeverinta obtinuta de la angajator. Cu buletinul de identitate se verifica in baza de date ANAF nivelul salariului pe anul curent si pe anul anterior.

In aceleasi conditii se poate refinanta un imprumut de nevoi personale la orice banca din Romania.

Dupa analiza gradului de indatorare vi se comunica de catre banca daca este posibila o refinantare. De regula termenul maxim la orice refinantare este de 10 ani.

La Banca Transilvania se poate transmite o cerere pentru un credit rapid fara acte numeroase si online. Aici, inclusiv clientii trecuti cu vederea de catre alte institutii din cauza istoricului negativ pot avea mai multe sanse de reusita.

Potrivit unor informatii publicate pe site-ul bancii, acestia nu exclud clientii doar pe motiv ca se afla in Biroul de Credit.

Si 20.000 euro pe o perioada de 5 ani nu e deloc de neglijat in contextul in care dobanda este destul de avantajoasa.

Cu o dobanda mult mai ridicata si cu un termen mult mai scurt de acordare, institutiile nebancare promoveaza si ele creditul rapid pana la salariu.

Intr-un cadru total digitalizat, IFN-urile promit o suma de bani imprumut fara acte numeroase in circa 12 ore lucratoare.

Daca va ganditi sa apelati la o institutie nebancara puteti opta totusi pentru una care ofera un imprumut online cu dobanda 0.

Acest lucru este posibil numai la prima aplicare si numai daca nu intarziati la achitarea ratei.

De asemenea, in 2019 chiar si la banci se poate apela pentru un credit rapid de valoare mica. Dobanda este in acest moment mult mai buna decat la IFN-uri.

De exemplu, Flexicredit de la Raiffeisen Bank vine cu o dobanda fixa de 13,55%. Suma primita incepe de la 500 euro si trebuie returnata in rate lunare in minim 6 luni.

Se precizeaza niste comisioane, cum ar fi cel de analiza in valoare de 200 lei, asa ca e indicat sa aplicati pentru o suma de bani care sa justifice totusi plata comisioanelor.

In baza informatiilor de venit pe care le obtine de la ANAF, banca va poate oferi un credit rapid fara acte numeroase. Practic, atunci cand ajungeti la ghiseu vi se solicita doar buletinul si nici un alt document.

Pentru persoanele care au un program incarcat sau care din diferite motive nu se pot deplasa la ghiseul bancii, consultantii Raiffeisen precizeaza ca pot veni acasa sau la biroul clientului.

Oferta poate fi incadrata si la categoria de credite online avand in vedere ca se poate aplica pe internet.

Din formularul pe care il pune la dispozitie Raiffeisen Bank aflam ca pentru acest imprumut fara acte numeroase este nevoie de un venit de circa 740 lei. Totodata se impune o vechime de cel putin 3 luni la ultimul loc de munca.

Banca mai precizeaza ca nu sunt eligibili cei cu datorii mari in Biroul de Credit.

Fara adeverinta de venit si cu un salariu de la 500 lei puteti aplica si la Patria Bank pentru maxim 7000 lei. In cazul acestei oferte se accepta codebitori, dobanda standard fiind de 19%.

Dobanda poate fi insa redusa cu pana la 3 puncte procentuale in anumite conditii (scoring pozitiv in Biroul de Credit).

Oferta Patria Imediat este destinata celor care au minim 21 de ani. Banii se acorda doar cu buletinul pe o perioada cuprinsa intre 6 si 26 de luni.

Atat navigatorii cat si pensionarii cu pensie anticipata se numara printre persoanele care pot beneficia de un credit rapid online fara acte numeroase in 2019.

10 comentarii la “Credit rapid online fara acte numeroase”

 1. Catalina Olteanu says:

  Bine ca nu mai trebuie atatea acte pentru ca acum sa poata lua si cei care nu au vechime un credit. Eu lucrez de 1 an si opt luni cu contract de munca si sper sa am sanse de reusita.

 2. Costel Petrovan says:

  Stie careva in cat timp primesc un raspuns? Am aplicat la BRD Finance de pe telefon si acum astept sa ma sune. Nu am ales alta solutie pentru ca venitul imi permite doar un imprumut mai mic.

 3. Axentii says:

  Am nevoie de bani urgent

 4. Erno says:

  Asi dori un credit pe 24 luni.

 5. gheorghe says:

  Buna, eu am nevoie urgent de un credit dar lucrez în germania, oare se poate?

 6. Maria says:

  Buna ziua , sunt cu un credit de 4000 de roni la BCR unde am si cardul de pe care imi iau pensia si salariul, lucrez la ASE si sunt si pensionara. Dar am nevoie unrgenta de inca 2000 de roni pe un termen de 5 luni deoarece in februarie implinesc 63 de ani si de lucat mai lucrez pana in 2019 luna septembrie.

 7. Olesea says:

  Salut pot obtine un imprumut de 2500 lei daca la momentul actual nu lucrez?

 8. Lucian says:

  Am nevoie de un credit urgent azi, se poate?

 9. Mircea Nicolae says:

  Vreau un credit rapid de 60000 lei pe 120 de luni. Va rog un raspuns.

 10. Munteanu says:

  Vreau un credit de 60000 pe 60 luni cu refinantare alte credite

Ai intrebari? Trimite mesajul sau comentariul tau

Your email address will not be published. Required fields are marked *