Credite online in rate lunare – Oferte rapide nebancare

Unde

Written by:

Institutiile financiare nebancare au inceput sa acorde de curand si credite online in rate lunare.

Care sunt acestea, ce dobanzi practica si ce conditii trebuie sa indeplineasca o persoana la un astfel de credit rapid, vom incerca sa raspundem in randurile urmatoare.

Discutam in principal de institutii care nu solicita garantii si la care se poate aplica online in 2019.

Dobanzile au ramas in continuare foarte mari, motiv pentru care trebuie sa analizati cu atentie fiecare oferta daca doriti sa aplicati in viitor la un astfel de imprumut in rate lunare.

Dobanzile de penalizare in caz de intarziere pot mari si mai mult costurile finale ale unui credit rapid nebancar.

IFN-urile au marit termenul de acordare pana la 5 ani astfel incat ofertele, din punct de vedere al perioadei, sunt asemanatoare cu cele ale bancilor.

BRD Finance, o institutie nebancara ce apartine de BRD are in prezent una dintre cele mai bune dobanzi din aceasta industrie.

Contractarea unui credit in rate lunare se realizeaza in doi pasi, chiar mai simplu ca la banca.

Dupa ce solicitantul inainteaza o cerere catre BRD Finance, acesta este contactat ulterior pentru incheierea formalitatilor.

Persoana care isi doreste sa aplice trebuie sa stie ca are nevoie de un document de venit si de un document de identitate.

Dobanda este in procent fix: 9,9%. Se finanteaza pana la 100.000 lei pe 1 sau 5 ani.

Oferta poate fi considerata una destul de buna insa trebuie avute in vedere doua tipuri de comisioane: unul de analiza – in cuantum de 200 lei, si unul de administrare – in valoare de 1% aplicat la soldul curent.

Oferta de la BRD Finance IFN ramane totusi una dintre cele mai avantajoase de pe piata nebancara.

Trimiterea banilor imprumut are loc ca la oricare alt IFN, astfel ca la BRD Finance clientul primeste suma in contul bancar personal.

Sunt insa si alte credite online in rate lunare oferite in 2019 de companii nebancare destul de populare in randul persoanelor care prefera aceasta modalitate de finantare.

Acestea au in mare parte comisioane de analiza ce se situeaza la aproximativ 200 lei, dar si o dobanda anuala efectiva destul de ridicata. Institutiile de acest tip ofera de la 10.000 lei si pana la 90.000 lei.

Perioada de finantare la majoritatea este aceiasi ca la BRD Finance si comisionul de administrare se situeaza in acelasi prag de 1%.

Trebuie sa retineti ca la foarte multe companii nebancare se trece mai usor decat la banca peste istoricul din Biroul de Credit. Cerinta principala ramane insa venitul constant pe care trebuie sa il dovedeasca solicitantul.

La o privire mai atenta putem observa ca exista multiple forme de acordare al creditelor online in rate lunare. De la cele oferite in baza unei analize initiale la telefon pana la cele deja cunoscute, unde un consultant se deplaseaza acasa sau la biroul clientului pentru incheierea contractului.

In privinta conditiilor, institutiile nebancare prefigureaza un profil al clientului ideal destul de comun. Astfel, majoritatea solicita ca aplicantul sa aiba minim 18 sau 21 ani si o sursa de venit decenta.

Salariul sau pensia trebuie sa le permita aplicantilor sa returneze in conditii de siguranta ratele lunare.

Un credit online nebancar poate fi folosit in orice scop in 2019. Dupa cum spuneam anterior, exista companii care nu restrictioneaza accesul restantierilor la un imprumut.

Chiar daca nu se mai solicita de foarte mult timp adeverinta de venit, salariul se verifica in baza de date ANAF. Intr-un astfel de caz orice IFN va solicita doar buletinul. Acest aspect vine sa usureze procesul de acordare greoi care se practica in trecut.

In Romania activeaza si companii nebancare la care se aplica online, insa in final creditul in rate lunare se acorda la domiciliu. Puteti profita de vizita consultantului trimis de institutie pentru a afla in mod concret costul ofertei care va intereseaza.

Trebuie sa stiti insa ca gestionarea la domiciliu genereaza in majoritatea cazurilor o taxa aditionala.

Pentru a trimite o cerere de credit online in rate lunare trebuie sa cunoasteti cum functioneaza totul. Acest proces nu este complicat si nici nu este consumator de timp. In acest sens, trebuie sa stiti ca puteti aplica si de pe telefon.

Un procent mare de institutii nebancare solicita extrasul de cont si buletinul in momentul trimiterii unei cereri online. In acest mod se asigura ca veniturile coincid cu realitatea.

Cat priveste venitul minim la un credit rapid in rate, in 2019 situatia difera in functie de institutia pentru care s-a optat.

Daca suma ceruta de persoana in cauza este mare, atunci si pretentiile IFN-ului cresc. De obicei insa, salariul minim pe economie pare sa fie un venit pe care IFN-urile il accepta destul de usor.

Aceste companii pot oferi si refinantari, dar dobanzile nefiind un punct forte ajungem la concluzia ca e aproape imposibil sa se obtina un cost mai avantajos decat la o banca obisnuita.

Spre deosebire de un credit online in rate lunare acordat pe termen lung, creditul pana la salariu cu 0% dobanda la prima accesare pare o idee mai buna. In plus, nu riscati sa va supraindatorati daca respectati termenii contractuali si returnati la salariu imprumutul cu 0% dobanda de care ati beneficiat.

9 comentarii la “Credite online in rate lunare – Oferte rapide nebancare”

 1. Mihai Ciprian says:

  Obtin venituri din dividende fiind in actionariat la mai multe societati comerciale. Vreau sa stiu daca pot aplica la un credit online.

 2. Daniel says:

  Se poate. Trebuie sa mai stiti ca nu doar institutiile nebancare acceopta venituri din dividende ci si o mare parte din banci. Orice varianta ati alege, daca veniturile sunt raportate la ANAF, puteti aplica doar cu buletinul.

 3. Elvis Teodor says:

  Daca am facut anul trecut un imprumut Prima Casa la care nu am inregistrat restante, acum mai pot incheia un credit de nevoi personale online?

 4. Daniel says:

  In functie de cheltuielile lunare si celelalte contracte de credit pe care le aveti in derulare, banca sau IFN-ul va calculeaza un anumit grad de indatorare. In functie de acesta vi se comunica daca puteti incheia un nou contract de finantare, fie si pentru nevoi personale.

 5. Apostu Izabela says:

  Tot legat de Prima Casa va deranjez cu o intrebare. Eu vrea sa iau un imprumut pentru avansul de 5%. Sunt bune aceste solutii online?

 6. Daniel says:

  Pentru a plati in rate avansul de 5% necesar programului Prima Casa este bine sa discutati si sa va raportati tot la banca la care doriti sa incheiati creditul ipotecar. Multe banci accepta sa va finanteze avansul printr-un imprumut de nevoi personale.

 7. Voicu Luciana says:

  Oare pot obtine o suma de bani, maxim 8000 lei as avea nevoie, daca am contract de munca pe perioada determinata?

 8. Daniel says:

  In general, daca contractul a fost reinnoit, adica are o vechime mai mare de 1 an, este posibil un imprumut. De cele mai multe ori insa perioada de rambursare nu trebuie sa depaseasca perioada pana la care a fost incheiat contractul de munca.

 9. Braga says:

  Persoanelor din Moldova se oferă împrumuturi?

Ai intrebari? Trimite mesajul sau comentariul tau

Your email address will not be published. Required fields are marked *