Credite restantieri 2019. Fara ipoteca pentru persoane fizice

Unde

Written by:

Doresti credite pentru restantieri, disponibile din 2019 si pentru persoane fizice? Cat mai repede, nu?

Ai avut intarzieri in baza de date, iar acum incerci sa iei un imprumut fara ipoteca, dar restantele iti cauzeaza probleme?

Din aceasta cauza nici nu poti refinanta creditele vechi?

Este cea mai comuna problema cu care se intalnesc cei rau platnici sau restantieri in 2019.

In ciuda experientelor tale anterioare, chiar se dau imprumuturi si cu istoric negativ.

Acum depinde de suma ceruta in calitate de persoana fizica.

Sa presupunem ca ai nevoie rapida de pana la 9400 lei; atunci cu siguranta gasesti un credit fara ipoteca.

Daca vrei o refinantare este evident ca vorbim de o suma mai mare de care vei avea nevoie, nu?

Legatura dintre istoricul negativ si faptul ca acum te refuza bancile este cunoscuta de toata lumea.

Aceasta este una dintre conditiile ce tin de politica interna a fiecarei banci. Exista insa si destule credite pentru restantieri 2019.

Cat ai intarziat? Au trecut mai mult de 2 luni de la ultima plata a ratelor tale? Daca depasesti 60 zile cel mai probabil ai istoric negativ in Biroul de Credit.

De aici si pana la un refuz din partea multor banci este cale scurta.

Daca nu vrei sa astepti si nici nu vrei sa te lupti cu birocratia pe care o presupune stergerea din baza de date, atunci trebuie sa te gandesti cum poti face rost de un imprumut rapid online in 2019.

Ai incercat sa mergi la mai multe banci si nu ti-au acordat bani ca restantier? Adica te-au refuzat toate?

Care a fost motivul: intarzierile mult prea lungi sau sumele acumulate au fost mult prea mari?

Daca ai fost la bancile mari si acolo ai primit raspuns negativ, atunci poti incerca sa faci o vizita si la bancile mai mici din orasul tau.

Acestea din urma pot acorda si credite pentru restantieri in 2019, fiindca au conditii mai putin complicate.

Se urmeaza acelasi proces, cu verificari in Biroul de Credit, insa pentru completarea portofoliului de clienti mai pot prelua si rau platnici.

Bancile mai putin cunoscute s-au dovedit mai maleabile la cerintele venite din partea clientilor persoane fizice.

In acest sens stau dovada conditiile de acordare mai simple (vechime mai mica in munca acceptata, imprumuturi acordate cu venit mai mic).

Cu siguranta un credit pentru restantieri potrivit in 2019 este cel fara ipoteca. Nu doresti sa iti creezi noi probleme in cazul in care, din cauze nedorite de tine, ajungi sa nu mai poti plati ratele? Atunci incearca sa nu pui ipoteca niciun bun imobiliar.

Orice credit neachitat la timp poate fi insa executat in conditiile prevazute de lege, in functie de contractul pe care l-ai incheiat, deci nu ignora complet acest lucru.

Din punct de vedere al analizei de risc financiar, clientii restantieri sunt incadrati pe o pozitie care le ofera greu posibilitatea sa mai ia rapid un credit de nevoi personale.

In cazul in care ai incercat sa mergi pana si la cele mai necunoscute banci din orasul tau, iar acestea te-au refuzat, atunci te poti reorienta.

Sunt restantier, dar vreau un credit cat de mic

Sunt multe ifn-uri de la care poti lua bani imprumut ca restantier in 2019. Acestea se bazeaza pe un termen mai scurt de plata si acorda credite si cu scor negativ.

Cate contracte ai incheiate acum la banci? Dar la ifn-uri? Trebuie sa te gandesti si sa vezi ce posibilitati de plata ai, ca sa nu ajungi intr-o cursa a datoriilor.

Daca te-ai gandit sa contactezi un ifn, atunci mai mult decat la banca, sfatul nostru este sa nu intarzii cu rambursarea.

Vei putea probabil sa refinantezi pana si un credit ifn de mica valoare, insa acest lucru devine costisitor la un moment dat.

Atunci cand te imprumuti din nou, ca restantier, trebuie sa fii in masura sa iti platesti ratele.

Nu in ultimul rand, la CAR ai incercat?

Destul de stabile de-a lungul timpului, CAR-urile sunt o alternativa atat la banca, cat si la ifn, atunci cand nu reusesti sa iei credite ca restantier 2019.

Acestea lucreaza in special cu oamenii simpli, care lucreaza la stat, dar si in mediul privat, sau cu pensionarii, deci oricand poate fi o alternativa la celelalte solutii de imprumut.

Cand ai istoric negativ ia in considerare sa ai si un codebitor, fie si daca mergi la banca, nu numai la CAR.

Prezinti mai multa incredere in acest mod, mai ales daca codebitorul are un salariu mai bun decat al tau.

Ai intarziat cu un motiv indreptatit atunci cand nu ti-ai mai platit ratele? Poti sa le explici acest lucru si consilierilor bancari si daca ai si o dovada, atunci este cu atat mai bine.

Restantieri sau nu, sa recunoastem…

Uneori, cel mai sigur, cel mai simplu si cel mai rapid imprumut este cel acordat de cunoscuti.

Daca prietenii nu te cunosc ca fiind un datornic si le-ai returnat de fiecare data banii cand a trebuit, atunci de ce nu te-ar ajuta si acum, in 2019?

Daca ai nevoie insa de o suma mai mare atunci tot la banci le gasesti fara ipoteca. Incearca sa transmiti o cerere ca sa te stergi din Biroul de Credit inainte de a aplica la banca.

Figurezi cu restante? Atunci ai un nivel de incredere scazut acordat in sistemele interne ale institutiilor de credit. Dar sunt banci si ifn-uri care au disponibilitatea de a accepta un anumit grad de risc.

Alege sa iei un credit pentru restantieri 2019 dupa o simulare a scorului bancar. Asa vezi mai bine la ce suma te incadrezi.

Iar daca acest scor nu iti permite un imprumut, atunci te poti gandi si la un card de credit, care sa iti ofere posibilitatea la o limita mai mare de cheltuieli, conform cu nevoile pe care le ai in prezent.

3 comentarii la “Credite restantieri 2019. Fara ipoteca pentru persoane fizice”

  1. Baloescu says:

    Vreau un imprumut de 3000 lei urgent.

  2. Daniela says:

    Am nevoie urgent de un credit de 6000 pentru achitarea restantelor.

  3. Perju says:

    Vreau un credit dar sunt bagat in Birou.

Ai intrebari? Trimite mesajul sau comentariul tau

Your email address will not be published. Required fields are marked *