Stergere din Biroul de Credit. 2 solutii de creditare fara derogare

Unde

Written by:

In momentul in care te confrunti cu o problema financiara ajungi la banca pentru a solicita un credit de nevoi personale. Consilierul bancar care preia cererea ta face imediat o analiza a veniturilor pe care le ai si inevitabil interogheaza baza de date a Biroului de Credit.

In cazul in care figurati ca restantieri atunci sansele de a obtine banii doriti scad drastic. Pana si la CAR-uri se tine cont daca figurati in Biroul de Credit si obtinerea unui ajutor presupune sa aduceti mai multi codebitori decat clientii care nu sunt rau platnici.

Pana la urma totul functioneaza dupa un principiu normal: orice creditor vrea sa se asigure ca va primi banii inapoi. Cand aveti istoric negativ bancile nu pot avea incredere ca de data aceasta veti rambursa imprumutul.

Din fericire exista cel putin doua solutii prin care un restantier poate sa primeasca un credit sau o refinantare desi se afla in Biroul de Credit.

Procesul care implica stergerea datelor din Biroul de Credit se realizeaza numai de catre un avocat cu experienta in astfel de probleme. Intregul proces costa cam 2400 lei care se platesc de obicei dupa ce s-a reusit stergerea datelor. Analistii mizeaza pe faptul ca uneori bancile nu au sesizat asa cum este normal clientii inainte de a-i introduce in baza de date.

De asemenea, daca datele aparute in raportul Biroului de Credit sunt gresite se poate solicita stergerea sau rectificarea lor. Tot acest proces implica mai multe etape si plata in prealabil a unei consultari juridice.

Puteti afla daca ati fost sters din Biroul de Credit dupa minim 30 zile sau maxim cateva luni. Este important de stiut ca nimeni nu poate garanta ca va exclude din baza de date a restantierilor atata timp cat nu exista un motiv intemeiat.

Dar ce faci cand ai nevoie cat mai rapid de bani? Poti apela la prieteni insa daca acestia nu sunt disponibili sa te ajute?

Metoda de stergere din Biroul de Credit poate fi costisitoare pentru tine. De asemenea nimeni nu-ti poate spune exact cat dureaza si nu se garanteaza ca procedura va avea succes si in cazul tau.

Ceea ce nu stiti insa e ca puteti primi un credit rapid online inainte de a fi sters din baza de date a celor rau platnici.

Desi bancile manifesta reticenta cand vine vorba de un client cu istoric negativ, IFN-urile ii pot ajuta pe acestia cu o refinantare sau cu un credit doar cu buletinul in 2019.

Nu conteaza ce probleme intampini si nu vei avea nevoie de un garant atunci cand soliciti un imprumut nebancar. Cu o suma de peste 1000 lei poti rezolva o serie de probleme mici, poti acoperi o datorie mai veche sau poti face cumparaturi de necesitate.

In urma aprobarii creditului online nu vor trece mai mult de 24 de ore pana cand poti folosi banii.

Si institutiile nebancare verifica in primul rand baza de date a Biroului de Credit dar pot trece peste faptul ca ai avut restante daca acum nu prezinti un grad mare de indatorare. Ca sa ai sanse crescute de a lua un imprumut e bine sa ai incheiate, adica sa fie la zi celelalte contracte din trecut.

IFN-urile nu iti impun limitari in ceea ce priveste destinatia de utilizare a banilor si pentru ca ofera sume mici este evident ca nu se cer garantii. Chiar daca aceste institutii au fost cunoscute in trecut pentru ca practicau dobanzi mari, din aceasta perspectiva nu trebuie sa te ingrijorezi avand in vedere faptul ca sunt institutii care ofera dobanda zero pentru noii veniti.

Cu aplicare de pe telefon este foarte simplu sa trimiti o solicitare pentru un credit rapid online. La fel de repede vine de obicei raspunsul IFN-ului cu privire la solicitarea de credit.

Trebuie doar sa iti faci un plan de economisire pe o luna avand in vedere faptul ca termenul de rambursare la IFN este de pana la 30 de zile. Conditiile sunt mai simple ca niciodata mai ales daca luam in considerare ca pot aplica si persoanele cu salariu minim sau cu o pensie relativ mica si buletinul e actul singular de care are nevoie solicitantul.

Stergerea din Biroul de Credit are asadar sens doar atunci cand se aplica la Prima Casa sau atunci cand se doreste o refinantare de lunga durata ori un imprumut bancar.

Pentru restantieri exista dupa cum am relatat posibilitatea de a obtine un credit nebancar cu specificatia ca trebuie avute in vedere intotdeauna costurile si beneficiile pe care ni le aduce imprumutul.

Un comentariu la “Stergere din Biroul de Credit. 2 solutii de creditare fara derogare”

  1. Liliana says:

    Pot să iau un împrumut dacă sunt în urmă cu ratele?

Ai intrebari? Trimite mesajul sau comentariul tau

Your email address will not be published. Required fields are marked *