Credit fara extras de cont bancar. Cum procedezi daca nu iei salariul pe card

Unde

Written by:

Sunt inca multi romani care nu au un cont bancar si in aceste conditii se intreaba daca pot face un imprumut urgent de nevoi personale.

Avand in vedere ca la banci se cer acum mai putine acte este de la sine inteles ca se poate obtine un credit fara extras de cont bancar.

Multe persoane primesc salariu in mana si acum, iar din acest motiv nu simt nevoia unui card.

Traim cu totii o perioada economica in care inevitabil apar probleme de ordin financiar si atunci este important sa avem economii pentru a trece usor peste dificultati.

Daca nu avem un buget personal care sa ne permita sa facem economii atunci cand vom intampina probleme va trebui sa apelam inevitabil la un credit.

Institutiile specializate au inceput sa nu mai ceara adeverinta de venit sau extras de cont si de obicei oricine poate incheia un contract de credit doar cu buletinul.

Contul bancar poate fi obligatoriu numai atunci cand optezi pentru transferarea banilor primiti in cont.

Faptul ca nu se mai cere un extras nu inseamna nicidecum ca poti lua credit fara a avea venit.

Bancile si institutiile nebancare nu mai vad uneori utilitatea extrasului de cont in conditiile in care pot verifica si singure ce venituri ai in baza de date ANAF.

Ajungem astfel la concluzia ca trebuie sa fii angajat cu contract de munca legal sau sa fii pensionar ca sa poti lua un imprumut doar cu buletinul fara acte suplimentare.

De altfel, este posibil sa nu ai nevoie de un cont bancar atunci cand apelezi la o institutie care ofera credite la domiciliu.

Desi aceasta solutie este aleasa de persoanele care nu se pot deplasa la sediu, ea poate fi folosita de catre oricine.

De semnarea actelor, de primirea banilor si de returnarea lor se va ocupa o persoana insarcinata cu toate aceste activitati.

Intr-un astfel de caz nu ai nevoie de cont bancar pentru ca banii ii primesti la domiciliu.

De cele mai multe ori cand mergi la banca pentru a obtine un credit rapid ti se deschide si un cont pentru a fi virati banii dupa ce ai fost aprobat.

Dar la inceput e posibil sa nu ai nevoie de extras ci doar de buletin.

Nici ifn-urile nu mai cer adeverinta de salariu sau alta dovada de venit pentru ca verifica sursa si vechimea tot in baza de date ANAF.

Dar la ifn-uri conditiile nu sunt atat de greu de indeplinit deoarece uneori e de ajuns si o luna de vechime.

Daca nu poti respecta conditiile bancii si esti declarat respins atunci poti lua un imprumut urgent cu dobanda 0 in prima luna, de la un ifn.

Persoanele care ajung sa apeleze la institutiile nebancare sunt adesea cele care au venituri mai mici, vechime insuficienta sau pur si simplu nu au un loc de munca prin contract incheiat pe perioada nedeterminata – caz in care de la ifn pot lua bani cat timp sunt salariati.

Mai exista si problema celor care figureaza cu restante in Biroul de Credit si nu pot obtine un imprumut bancar.

Daca te adresezi la un ifn in calitate de rau platnic e adevarat ca ai mai multe sanse de obtinere a unei sume de bani intr-o astfel de situatie.

Mare atentie insa ca nu toate institutiile de tip ifn accepta solicitarile fara extras de cont.

Multe dintre acestea prefera sa trimita banii prin transfer bancar si atunci este logic ca au nevoie de un cont al beneficiarului.

Sunt insa si institutii nebancare care coopereaza cu bancile si fac astfel posibila obtinerea unui imprumut la ghiseu, caz in care nu mai trebuie cont bancar.

Toate persoanele care au ca obiectiv obtinerea unui credit urgent si fara acte trebuie sa se gandeasca si la costurile pe care trebuie sa le plateasca.

Sunt multe oferte cu dobanda 0 la ifn-uri, ba chiar si la banci este posibil un imprumut fara extras atunci cand veniturile apar in baza de date ANAF si pot fi verificate.

Trebuie sa stai departe de o aglomerare a datoriilor, iar atunci cand apar situatii neprevazute trebuie sa pui in aplicare un plan financiar bine organizat.

In primul rand trebuie sa reduci cheltuielile, iar daca mai ai nevoie de bani poti apela la prieteni.

Doar dupa aceea poti sa pui in aplicare planul B si sa setezi ca obiectiv obtinerea unui credit de nevoi personale cu o dobanda cat mai avantajoasa.

Ai intrebari? Trimite mesajul sau comentariul tau

Your email address will not be published. Required fields are marked *