Se acorda credite pentru rau platnici undeva?

Unde

Written by:

Pe zi ce trece numar restantierilor la banci creste alarmant. Sa imprumuti bani atunci cand ai istoric negativ poate fi cu adevarat o experienta dificila.

Sunt sanse ca solicitarea sa fie aprobata, dar in acelasi timp exista tot la fel de multe sanse pentru un raspuns negativ.

De asemenea, creditele pentru rau platnici in 2019 vin cu rate mai mari in unele cazuri.

Daca te straduiesti poti gasi pana la urma o banca sau un IFN care sa finanteze nevoile chiar daca esti in Biroul de Credit.

La banca se pune problema in primul rand pentru a se afla daca ai intarzieri repetate. De asemenea, mai conteaza si perioada efectiva a intarzierilor.

Este recomandat sa apelezi la banca pentru un credit de nevoi personale numai daca in prezent te-ai achitat de toate datoriile.

Si in acest caz poti figura in Biroul de Credit in 2019 deoarece intarzierile se stocheaza pe o perioada mai lunga de timp si la banca poti aparea ca fiind inregistrat in baza de date chiar daca ai incheiat vechile contracte la creditele restante.

In concluzie ai mai multe sanse de aprobare atunci cand nu mai ai nicio rata restanta.

Pe internet sunt prezente de asemenea diferite institutii nebancare care va pot acorda imprumutul pe care il cautati.

Problemele financiare sunt greu de gestionat. Exista momente in care putem cheltui mai mult decat ne putem permite si atunci intampinam o situatie stresanta.

De cele mai multe ori acesta este motivul principal pentru care nu mai reusim sa platim la timp ratele.

Cand are loc o intarziere mai mare de cateva luni atunci banca va trimite o instiintare catre Biroul de Credit legat de restanta respectiva. Dupa acest moment devine mult mai greu procesul de obtinere a unui credit pentru rau platnici.

Multe banci au vandut pachetele de credite neperformante unor institutii de recuperare si debitorul a trecut printr-o criza financiara.

Institutiile de recuperare propun deseori o reesalonare a creditelor la banci si daca in 2019 va aflati in aceasta situatie este bine sa incercati sa negociati cu institutia o reesalonare avantajoasa pentru veniturile care le aveti.

Pentru a ajuta persoanele care isi doresc un credit pentru rau platnici am scris acest ghid cu informatii financiare actualizate.

De-a lungul anilor cerintele de creditare s-au schimbat la majoritatea bancilor si pe scena au aparut institutiile financiare nebancare.

La fel cum economia evolueaza si piata muncii a cunoscut noi orizonturi si din cauza tehnologizarii multe persoane au ajuns in somaj.

Pierderea locului de munca poate avea un efect urias asupra datoriilor si asupra celorlalte rate la banci, insa nu trebuie sa va impacientati.

Chiar daca ati fost inregistrat in Biroul de Credit mai demult ca rau platnic din cauza platilor intarziate, asta nu inseamna ca totul este pierdut.

Odata ce esti in cautarea unei solutii atunci cu siguranta vei gasi cu ajutorul sfaturilor profesioniste un credit pentru rau platnici 2019 sau cel putin o refinantare – reprezinta de fapt un plan de gestionare a datoriei pe un termen mai lung de plata.

Atat o refinantare cat si un imprumut pentru restantieri pot fi utilizate pentru finantarea unor cheltuieli diverse cum ar fi renovarea locuintei sau plata unui curs de perfectionare la locul de munca.

Creditele pentru rau platnici pot fi cu sau fara garantii.

Cele mai multe institutii nebancare care ofera bani imprumut celor cu istoric negativ nu solicita garantii. Acest lucru inseamna ca te poti califica pentru un credit online numai cu buletinul si evident, cu o dovada de venit.

Imprumuturile de la IFN-urile care accepta restantieri au dobanda fixa sau chiar dobanda zero in conditiile in care esti client nou.

Ratele vor fi mereu aceleasi si nu depind foarte mult de istoricul negativ.

Atunci cand esti in cautarea unui credit pentru rau platnici este important sa gasesti o institutie care nu are comisioane. In acest fel vei obtine o dobanda anuala cat mai mica.

Odata ce primesti acordul institutiei pentru un credit pentru rau platnici vei fi gata sa folosesti banii in cel mult doua zile lucratoare.

Dupa aceea ii vei inapoia institutiei in rate lunare sau in 30 de zile lucratoare, in functie de optiunile pe care le-ai selectat in contractul incheiat online.

Orice credit reprezinta pana la urma o datorie pe care esti responsabil sa o platesti. Daca nu vei plati toate ratele in intregime si la timp atunci se vor adauga penalitati sau alte costuri de intarziere.

Daca esti in cautarea unei modalitati de a face rost de bani pentru un cadou de nunta sau pentru a-ti prelungi vacanta atunci te poti baza si pe un card de credit in 2019, daca nu ai deja unul la indemana.

Desigur, uneori un credit de nevoi personale e inevitabil indiferent ca esti restantier sau nu.

In cursul acestui an s-au simplificat tot mai mult pasii care trebuie parcursi pentru a obtine un imprumut bancar sau online.

Nu mai este nevoie de adeverinta de venit fiindca orice institutie poate verifica rapoartele de venit direct la ANAF pentru orice client care este salariat, pensionar sau care intreprinde activitati independente.

Procesul de aplicare si de aprobare a unui credit pentru rau platnici sau a unei refinantari normale s-a redus pentru ca nu mai e nevoie de atat de multe documente ca in trecut.

17 comentarii la “Se acorda credite pentru rau platnici undeva?”

 1. Verdes says:

  Buna ziua as dori un credit am poprire pe salariu. As putea lua un credit?

 2. Liliana says:

  Buna. Sunt in biroul de credit. Pot lua un imprumut?

 3. Mihoc says:

  Vreau un credit dar sunt raportat la biroul de credite.

 4. Alina says:

  Soțul este în Biroul de Credit pentru că nu a plătit niste rate și am vrea să facem un credit să le plătim și să îi oprească rata în fiecare luna de pe card unde i se virează salariul. Unde am putea să facem că să rezolvam situația?

  Avem 4 credite, 2 carduri unul de cumpărături și unul cu o limită de credit de 600 lei.

  Și un credit la icredit de 1200 lei și unul la Provident tot de 1200 lei. Am putea lua de undeva bani să plătim aceste imprumuturi?

 5. Boaghe says:

  Buna va rog daca puteti sa-mi dati un imprumut pentru a intoarce datoriile la banca.

 6. Eugen says:

  Pot lua o refinantare ca sa acopar unele credite mici si sa raman doar cu unul chiar daca sunt in Biroul de Credit?

 7. Dima says:

  Daca sunt bagata in Biroul de Credit am o sansa sa fac rost de un imprumut de la un IFN nebancar?

 8. Fleica says:

  Sunt în Biroul de Credit mai pot lua un credit? Am nevoie urgentă de suma de 6000 lei.

 9. Iulianna says:

  Am niște amenzi neplătite. Pot face un imprumut de 2000 lei?

 10. Lola says:

  M-ar interesa un credit 3500 de lei sau refinantare să ramân cu atât in mână ca sunt in Biroul de Credit. Am restanta si am nevoie urgent de ei pentru operatie.

 11. Nistor says:

  As dori un credit sa achit banca sunt în birou de credite.

 12. Florian says:

  Se mai fac credite la dumneavoastră aștept răspuns.

 13. Stoian says:

  Am doua ifnuri unul ma blocat mai pot face ceva sumele sunt mici si mari.

 14. Ilie says:

  Daca sint in birou de credit pot lua un credit?

 15. Nicolae says:

  Vreau un credit de 2000 de lei, am o poprire pe salar. Pot sa iau un credit pentru o perioada scurta?

 16. Ela says:

  Buna, sunt la Biroul de Credit si am nevoie de suma de 6000 lei pentru a acoperi o rata, si sa raman doar cu un imprumut. Am 56 luni vechime, si 13 in total.

 17. mihaela says:

  Sunt în biroul de credite cu istoric negativ si stau cu chirie.

Ai intrebari? Trimite mesajul sau comentariul tau

Your email address will not be published. Required fields are marked *