Refinantare credite IFN. Un singur imprumut pentru nevoi personale

Unde

Written by:

Te-ai saturat de rate mari sau de imprumuturi pe care nu poti sa le platesti? Refinantarea creditelor IFN este probabil ceea ce cauti in 2019.

Indiferent din ce localitate esti sa stii ca poti obtine o suma de bani cu care sa iti platesti creditele restante.

De asemenea, cine vrea oferte pentru nevoi personale mai trebuie sa cunoasca faptul ca la o refinantare se pot oferi si bani in plus, pe langa achitarea integrala a creditului initial.

Cand dobanda nu este fixa, procentul pe care il platesti la IFN creste. De aceea urmareste intotdeauna ofertele cu dobanda si rate egale.

In mod logic, e nevoie de un salariu mai mare atunci cand ratele cresc. Dar daca nu ai primit o marire la serviciu, atunci de unde sa platesti? Devine aproape imposibil.

La mijloc poate sa intervina insa o refinantare la creditele IFN din 2019.

Sunt persoane care detin 5 sau chiar 7 contracte de imprumut incheiate cu diferite IFN-uri.

Odata ce valoarea imprumuturilor de nevoi personale a tot crescut, multe persoane au vazut ca nu pot achita banii.

Intr-o astfel de situatie trebuie sa te mobilizezi si sa cauti o refinantare la IFN 2019.

De ce tot la IFN? Pentru ca de putine ori bancile s-au pus de acord sa refinanteze creditele unui client luate de la IFN-uri.

La acest aspect contribuie si gradul ridicat de indatorare. Se da deci o adevarata batalie pentru a mai primi un imprumut de nevoi personale de la banca.

Intarzierile de peste 90 zile, posibilele inregistrari in baza de date a Biroului de Credit, contribuie de asemenea la catalogarea de rau platnic, iar tu poti fi refuzat.

Daca te intorci sa iei un credit de refinantare la IFN 2019, atunci ia in calcul o institutie care suporta toate cheltuielile.

Ai deja datorii, deci un IFN care alege sa negocieze creditele de nevoi personale pe care le ai acum cu institutiile respective si sa plateasca si cheltuielile de inchidere a conturilor, si asa mai departe, e de departe cea mai potrivita solutie.

Pe internet se gasesc atat de multe institutii care au in oferta lor si refinantari, incat oricine poate trece peste datoriile pe care le-a acumulat la alte institutii de credit.

Stii care este una dintre cele mai mari greseli pe care cineva le face atunci cand vrea un imprumut de nevoi personale?

Ia o suma mai mare decat isi permite. Dupa aceea se ajunge inevitabil la datorii si creante, iar de acolo cea mai comuna solutie este refinantarea.

Daca doresti sa termini cu rostogolirea datoriilor, atunci din punct de vedere financiar, aceasta se dovedeste a fi cea mai inteleapta decizie.

Plata unor rate restante nu poate fi amanata la nesfarsit. Trebuie sa stabilesti ce solutie ai la indemana.

O refinantare de credite IFN 2019 poate fi obtinuta daca ai un venit si sub cel minim lunar. Nu asta e problema.

Impedimentul peste care trebuie sa treci este sa gasesti o institutie care sa iti ofere in conditii avantajoase o suma de bani mare, pe o perioada cat mai lunga de timp.

Odata ce vrei o refinantare este clar ca vrei ca IFN-ul cu care colaborezi sa iti promita rate mai mici. Iar extinderea perioadei de creditare se numara printre modurile in care poti beneficia de rate mai mici.

Examineaza mai multe oferte. Chiar daca ai primit deja o scrisoare de executare sau cei la care ai intarziat te preseaza cu telefoanele, trebuie sa iti pastrezi calmul ca sa poti sa iei o decizie inteleapta.

In cazul in care ai fost beneficiarul unor credite pana la salariu in 2019 sau a unor carduri de cumparaturi pe care nu le-ai mai platit, atunci cu siguranta un imprumut de nevoi personale pe 5 ani iti surade.

Un astfel de imprumut se prezinta ca solutie de refinantare la multe IFN-uri. Problema este ca adesea pentru a fi eligibil se cere o garantie, adica un imobil.

Si nu e cea mai buna solutie sa pui ipoteca un apartament pentru niste credite pana la salariu. Dar o refinantare tot trebuie sa obtii ca sa poti uita de restante si datorii.

Orice imprumut neplatit are un efect negativ. Acesta se reflecta prin dobanzi de penalizare si chiar se ajunge si la executare.

Dar daca ai salariu sau macar cineva pe care pui ca girant (sot, alte rude) si respectiva persoana are venit, atunci este imposibil sa nu gasesti o refinantare in 2019 pana la urma.

Daca nu reusesti sa iei bani de la un IFN, atunci tot cu dobanda fixa mai exista o solutie pe care o pun la dispozitie de regula CAR-urile.

La cele mai moderne case de ajutor reciproc nu mai este nevoie de vechime la acel fond social. Adica el poate fi constituit chiar din banii pe care urmeaza sa ii iei imprumut.

Exista refinantare pe 10 ani?

Chiar daca multi ne dorim un termen cat mai lung pentru a ne putea plati datoriile, pana acum nu exista o perioada atat de lunga.

Cel mai comun termen de plata la refinantarile din oferta IFN-urilor si deopotriva a bancilor este de 5 ani.

Pana la urma, indiferent de anii pe care se intinde, refinantarea trebuie sa aduca economii in buzunarul clientului final.

O dobanda mai scazuta decat cea actuala duce inevitabil la o rata mai mica, iar daca ai gasit o astfel de oferta atunci refinantarea capata sens.

Inainte de a incheia refinantarea creditelor IFN trebuie sa calculezi economiile pe care le vei face luand aceasta decizie.

In 2019, dobanda la imprumuturile de nevoi personale a cunoscut o tendinta de crestere odata cu impunerea unor noi taxe pentru banci, asa ca trebuie sa examinezi atent ce oferta obtii cand vrei sa stingi datoriile.

Refinantarea este o idee buna si daca in prezent ai un credit IFN cu dobanda variabila si vrei sa treci la un imprumut cu dobanda fixa, mai mica.

Ai intrebari? Trimite mesajul sau comentariul tau

Your email address will not be published. Required fields are marked *