Imprumut urgent cu contract destinat persoanelor fizice?

Unde

Written by:

Ce posibilitati de a incheia un contract de imprumut are o persoana fizica atunci cand are dificultati financiare si nu este aprobata la banca?

Persoana in cauza are intr-adevar mai multe cai prin care poate obtine un imprumut de nevoi personale in 2019.

Daca situatia actuala iti impune sa faci rost de bani cat mai urgent atunci trebuie sa rezolvi cumva aceasta problema.

Te poti imprumuta, insa daca personal consideri ca nu te incadrezi in conditiile bancare atunci vei fi nevoit sa apelezi la o alta sursa de finantare.

Credit urgent pe perioade scurte sau mai mari, fara garantii si cu putine acte.

Nu se cer codebitori si contractul se poate incheia de la distanta daca ai minimum o luna vechime la locul de munca.

De asemenea exista probabilitatea destul de mare sa primesti un imprumut si atunci cand esti inscris in Biroul de Credit. Fara contracte suplimentare la notar si cu un grad mare de aprobare.

Oferta apartine unui IFN si trebuie sa recunoastem ca ea este destul de tentanta.

Pana la urma cine nu recunoaste ca nu urmareste sa primeasca banii cat mai repede atunci cand are nevoie de ei?

Daca persoana in cauza nu are extrem de multe rude sau nu gaseste pe moment un cunoscut disponibil sa o ajute, va apela la o solutie care promite banii cat mai urgent.

Mai e cazul cand exista prieteni saritori dar acestia vor oferi bani imprumut prin contract notarial deorece doresc sa fie siguri ca le vei rambursa suma primita.

Acest lucru dureaza destul de mult, mai ales daca locuiesti intr-un oras mai mic si nu gasesti pe nimeni care sa te ajute cu intocmirea actelor.

Atunci vin cu o solutie care probabil te intereseaza aceste institutii nebancare ce ofera bani imprumut fara garantii in aproximativ 12 ore.

Cum nimic nu este gratis, e de la sine inteles ca si IFN-urile vor percepe o dobanda destul de mare si deloc de neglijat.

Vorbim aici in special de creditele nebancare incheiate pe termen lung, pentru ca atunci cand punem in discutie imprumuturile pana la salariu cunoastem deja faptul ca majoritatea se acorda cu dobanda zero.

Pe langa celelalte costuri, pe termen lung, trebuie avuta in vedere, in special, dobanda anuala efectiva, care include si comisioanele de analiza, administrare, rambursare anticipata, atunci cand acestea exista.

Totusi, daca nu poti apela la banca inseamna ca ai un motiv intemeiat.

Am discutat pana acum despre faptul ca exista posibilitatea sa primesti bani imprumut prin contract notarial de la prieteni sau de la rude dar si despre ce reprezinta creditele nebancare.

Acum trebuie sa lamurim in ce conditii ai putea lua bani in rate lunare de la o banca romaneasca.

In primul rand afla ca venitul minim pe economie nu te opreste sa primesti un credit de nevoi personale de tip bancar.

Fie ca e vorba de 1000 euro sau 5000 euro, aproape orice banca este disponibila sa iti ofere acesti bani pe o perioada de cateva luni sau de cativa ani, in functie de cheltuielile pe care le ai acum si de istoricul tau.

E bine sa cunosti ca bancile nu te pot ajuta daca ai istoric negativ si apari repetat in Biroul de Credit. Insa poti cere o refonantare daca acum faci fata cu greu ratelor lunare.

La o banca poti refinanta un credit pe care nu il mai poti rambursa la un IFN. Poti obtine in acest fel si o suma de bani in plus pe langa reesalonarea initiala pe mai multi ani a datoriei actuale.

Am vorbit despre venit dar vechimea este la fel de importanta atunci cand iti doresti sa iei bani imprumut de la banca. Se cere de obicei sa ai o vechime de cel putin 1 an iar ultimele trei luni la ultimul angajator.

Persoanele care lucreaza in strainatate trebuie sa indeplineasca acelasi set de reguli si au nevoie de mai multe acte.

Nu trebuie sa te pregatesti in mod special atunci cand ai obtinut aprobarea si mergi sa inchei contractul de credit la banca.

In 2019 nu se mai adevereste ca ai un venit prin fluturasul de salariu, asadar nu ai nevoie decat de buletinul de identitate, iar de toate celelalte acte se va ocupa consilierul tau bancar.

Numai daca lucrezi in mod independent si nu esti salariat e posibil sa ai nevoie de alte documente.

Ai intrebari? Trimite mesajul sau comentariul tau

Your email address will not be published. Required fields are marked *